Fiberutbygging Trosbyfjorden | GlobalConnect
PrivatBedriftBorettslag

Fiberutbygging i Trosbyfjorden

Vi bygger digital infrastruktur med markedets raskeste nett over store deler av landet. Etter to års utbygging og titalls millioner investert, er vi ferdige med et omfattende fiberprosjekt langs Trosbyfjorden i Telemark. Denne utbyggingen vil gi et teknologisk løft for hele regionen og lynraskt fibernett til både fastboende og hytteeiere. Fiber er en svært rask og stabil teknologi for digital kommunikasjon og en god investering for fremtiden.


Over 2200 eneboliger og hytter i Telemark har nå tilgang til lynrask fiber fra GlobalConnect

Vi er svært fornøyde med at fiberutbyggingen langs Trosbyfjorden i Kragerøskjærgården er ferdig. Totalt har vi bygget hele 138 kilometer med høyhastighetsbredbånd – både over og under bakken. Innenfor 137.900 trasemeter er 1800 stolper satt opp og 800 grunnrettstillatelser fra private grunneiere blitt hentet inn, som vitner om prosjektets størrelse.

Fiberutbyggingen har vært kompleks og pågått i over to år, og vår entreprenør HanCom har utført oppdraget på en fortreffelig måte.

Styrker digital infrastruktur

Investeringen GlobalConnect har gjort i dette prosjektet representerer et betydelig teknologisk løft for hele regionen, som tidligere ikke har vært tilknyttet fibernett. Nå har hele området tilgang til vår raskeste hastighet 1000/1000 mbps, som vil komme innbyggere, hytteeiere og lokalt næringsliv til gode.

Økt behov og etterspørsel i dagens samfunn har vært utslagsgivende for vår investering i området, hvor vi nå tilbyr høye hastigheter til både fastboende og fritidsboliger.


Hvorfor velge fiber fra GlobalConnect?

  • Lynrask hastighet
  • Maksimal stabilitet
  • Hele familien på nett
  • Din egen forbindelse
  • Nett for fremtiden
2024-05-03