Unik valgfrihet for borettslag og sameier - GlobalConnect Norway
PrivatBedriftBorettslag

Unik valgfrihet for borettslag og sameier

Vi bygger fiber over hele landet og leverer fiberbredbånd til stadig flere boliger. Som kunde kobles du på vårt nasjonale fibernett og får lynraskt nett hjemme. Du får mer enn nok fart til alle og full dekning i alle rom. Du kan velge TV-leverandør selv, eller droppe TV.


Internett uten begrensninger til borettslag og sameier

Det kan være vanskelig å sette seg inn i alle muligheter når det kommer til valg av TV- og bredbåndstjenester. Derfor hjelper vi dere med å velge den perfekte fellesavtalen.

Ved å inngå kollektivavtale / fellesavtale får beboerne best pris og fast kontaktperson hos oss. Vi tilbyr også en unik valgfrihet der beboeren eller boligselskapet selv kan sette sammen sin egen internett- og TV-løsning.

Våre enkle og smarte internettpakker for borettslag og sameier

Alle bruker nettet forskjellig. Noen ser mye TV, andre liker å surfe. Uansett behov garanterer vi at vi finner en løsning som passer dine beboere.

Home_collective Surf

Internett inkludert og valgfri TV-pakke
Denne avtalen passer for borettslag og sameier som ønsker en fremtidsrettet avtale hvor fri internetthastighet med full WiFi-dekning er inkludert, mens TV-pakkene er valgfrie. Vi har laget denne avtalen fordi nesten alle beboere ønsker Internett mens stadig flere ønsker å velge TV-pakke selv, eller kun ha Internett fra oss.

Home_collective Free

Valgfri Internett- og TV-pakke for alle
Dette er avtalen for borettslag og sameier som vil gi alle beboerne frihet til å velge både Internett- og TV-pakke selv. Med denne avtalen får borettslaget lave fellesutgifter, og alle beboerne får velge fritt hva som passer dem. De kan til og med velge bort TV eller Internett hvis de vil.

Trygghetsgaranti

  • Vi har 99,7% oppetid i vårt nett
  • Vi leverer kollektive avtaler med løsninger tilpasset ditt boligselskap
  • Styret får en dedikert kontaktperson. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt hos oss

Komplett installasjon

  • De nyeste tekniske løsningene inkludert trådløs internett
  • Ny infrastruktur med fiberbredbånd er verdiøkende
  • Komplett installasjon helt frem til din leilighet

Kontakt oss i dag

Er du styreleder i et borettslag eller sameie? Send oss gjerne en henvendelse via skjemaet under, hvis du ønsker et tilbud på fremtidens beste internett- og TV-løsning til ditt borettslag eller sameie, eller ønsker mer informasjon om våre tjenester.

Trenger du teknisk hjelp, eller har spørsmål om faktura, abonnement eller andre generelle spørsmål, ta kontakt med vårt kundesenter.

“Med GlobalConnect fikk vi en profesjonell leverandør som brydde seg om oss og våre beboere. Vi fikk veiledning og god oppfølging fra valg av riktig fellesavtale, til alle beboerne var på nett.”

Ragnar Syltevik, Styreleder i Presidentgaten Borettslag


Nye boligprosjekter

La oss gjøre jobben for deg! Våre lokale rådgivere bistår byggherrer og kommunale aktører med å skreddersy løsninger for hvert enkelt byggeprosjekt. Les mer

2023-09-20