TV | GlobalConnect
PrivatBedriftBorettslag

Skreddersy din TV-opplevelse

Du står helt fritt til å velge den TV-leverandøren du ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler, og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Hjemme hos deg er det du som bestemmer!


Våre TV-leverandører

Våre samarbeidspartnere på TV-tjenester er RiksTV, Allente, Strim og Telia (tilgjengelig kun i Nord-Norge). Velg det som passer best for deg.

Med RiksTV får du det beste fra norske og internasjonale TV-kanaler, et komplett sportstilbud, samt filmer og serier i verdensklasse. Se TV opptil fire steder med fiber og antenne, samt i RiksTV-appen der du er.
Les mer om RiksTV

Enten du vil ha de vanligste kanalene eller du går for maks utvalg av underholdning, har våre grunnpakker Allente Fiber-TV Basic og Allente Fiber-TV Premium noe for enhver smak.
Les mer om Allente

Strim samler TV-kanaler, strømmetjenester og sport på ett sted for å gjøre det enklere og rimeligere for deg. Det er ingen bindingstid eller behov for TV-boks. Alt du trenger er internett. Enkelt og greit. 
Les mer om Strim

Få tilgang til Norges beste og mest fleksible TV- og strømmetjeneste, Telia Play. Tjenesten er tilgjengelig på TV, nett og mobil. Slik at du kan se hva du vil, hvor du vil, når du vil. Tjenesten er tilgjengelig for tvåre kunder i Nord-Norge.
Les mer om Telia

2023-09-19