WiFi | GlobalConnect
PrivatBedriftBorettslag

Full dekning i hele boligen med WiFi 6

Vi tar kampen mot trådløs frustrasjon videre. Home_WiFi 6 Premium gir det aller nyeste innen trådløs teknologi.

Dette innebærer høyere fart, økt stabilitet, bedre rekkevidde og mulighet til å koble flere enheter til det trådløse nettet.

Home_WiFi 6 Premium gir deg full fart i hele boligen med fremtidens standard for trådløse nettverk.


WhyFi 6?

Fordi du skal ha tilgang til de ubegrensede mulighetene nettet gir – også i fremtiden. Derfor gjør vi Wi-Fi 6 til vår standard.

Home_WiFi 6 Premium inneholder to mesh aksesspunkt. Velger du Wi-Fi utstyr fra oss skal du være trygg på kvalitet og hjelp om det trengs.

Skulle det vise seg at du har behov for ekstra WiFi-enheter for å få bedre trådløs dekning hjemme hos deg, kan du enkelt bestille en ekstra enhet.


Home_WiFi 6 Premium passer for alle

Familie med stort hus, mange rom og barn? Leilighet med stål og betong? Eldre leilighet med bortfall av signaler? Home_WiFi 6 Premium sørger for den trådløse dekningen.

Enkel å sette opp. Enkel å bruke

Det er bare å plugge inn og nyte nettets høyeste fart – helt uten frustrasjon og kompliserte bruksanvisninger.

Full trådløs dekning

Bli kvitt dødsonene og utnytt bredbåndet ditt over hele boligen. Dette er et mesh-nettverk, som gir full dekning for alle dingsene dine, alltid.

Velger du Wi-Fi løsning fra oss får du alltid med det vi kaller Home_Magic

Home_Magic er en automatisk løsning som bruker kunstig intelligens til å optimalisere nettverket ditt hjemme. Det som kan rettes opp automatisk, skjer uten at du merker det – eller du får en melding fra oss om hvordan du kan fikse «bøggen» selv.

På Min side kan du se hele «helsesjekken» på nettverket ditt og enkelt gjøre forbedringer selv. Om du trenger hjelp av oss til noe, ringer vi tilbake på et tidspunkt som passer deg. Vi jobber hele tiden for å bli bedre i å tilby deg et nett uten begrensninger.

Les mer om hvilke opplysninger vi benytter om ditt nettverk for å gi deg den beste internettjenesten

49,- per mnd. / 990,- etablering

Klikk “Bestill”, logg inn på Min side, velg “Abonnement” og “Oppgrader”.

2023-09-19