Aktuelt | GlobalConnect
PrivatBedriftBorettslag

Aktuelt


Fiberutbygging i Trosbyfjorden

Vi bygger digital infrastruktur med markedets raskeste nett over store deler av landet. Over 2200 eneboliger og hytter i Telemark har nå tilgang til lynrask fiber fra GlobalConnect, som representerer et betydelig teknologisk løft for hele regionen.

Les mer


Bli med BraCom i felt for GlobalConnect

Før du får lynraskt fibernett hjemme gjøres det en stor jobb. Denne utbyggingsmetoden kan redusere CO2-utslippet med hele 90 %.

Les mer


GlobalConnect styrker fibersatsningen

GlobalConnect fortsetter veksten og styrker satsningen på fiber til hjemmet (FTTH). Totalt knytter selskapet nå sammen 800.000 hjem og befester med det posisjonen som en av Europas ledende og raskest voksende leverandører av digital infrastruktur. I Norge har Brynjar Andersen og Kenneth Sunde fått nye lederroller for å sikre videre vekst.

Les mer


Lynraske nett til Fredrikstad-gamere

På Fredrikstad stadion disponerer gaming- og e-sportsklubben Domino esports egne lokaler, der byens barn og unge samles til virtuell dyst. Med støtte fra den internasjonale bredbåndsleverandøren GlobalConnect, vil de gjøre gaming og e-sport sosialt akseptert.

Les mer


HomeNet blir GlobalConnect

Norges raskest voksende fiberleverandør i privatmarkedet, HomeNet endrer navn og blir GlobalConnect. Dette er en del av GlobalConnect-konsernets harmonisering av merkenavn innen både privat- og bedriftssegmentet. Med sine mer enn 100.000 norske privatkunder, er selskapet en solid utfordrer i det norske bredbåndsmarkedet.

Les mer


GlobalConnect først i Norge med 10 Gbit/s

Som den første bredbåndsleverandøren i Norge lanserer GlobalConnect 10 Gbit/s til privatmarkedet. De første kundene har allerede fått produktet levert, og med en aggressiv plan for oppgradering av fibernettet vil den første fjerdedelen av kundene i GlobalConnects dekningsområder få tilbud om produktet allerede i løpet av 2022.

Les mer


Trenching – miljøvennlig og effektiv fiberutbygging

Trenching er miljøvennlig og effektiv fiberutbygging og vil si at vi skjærer spor i asfalten og legger ned rør som fiberkabelen skal gå gjennom. Metoden har en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonell fiberutbygging

Les mer


2023-09-19