GlobalConnect styrker fibersatsningen | GlobalConnect
PrivatBedriftBorettslag

GlobalConnect styrker fibersatsningen

GlobalConnect fortsetter veksten og styrker satsningen på fiber til hjemmet (FTTH). Totalt knytter selskapet nå sammen 800.000 hjem og befester med det posisjonen som en av Europas ledende og raskest voksende leverandører av digital infrastruktur. I Norge har Brynjar Andersen og Kenneth Sunde fått nye lederroller for å sikre videre vekst.

–  Vi har lyktes med å levere på ambisjonene våre, og det er med glede vi kan kunngjøre at vi har nådd 800.000 tilknyttede kunder. Nå legger vi trykket på å betjene kundene våre best mulig, og holde på fremdriften vår for å vokse videre. Derfor styrker vi det kommersielle fokuset i alle land, sier Charlotta Rehman, som leder B2C-satsningen i GlobalConnect.

For å sikre gjennomføring av vekstambisjonene og forsterke samarbeidet på tvers i gruppen får Brynjar Andersen en ny rolle som kommersielt ansvarlig for B2C på gruppenivå. Kenneth Sunde tar over Andersens nåværende rolle, og blir ny leder for B2C i Norge.

– Brynjar kommer inn med betydelig erfaring med salg og kommersiell virksomhet, med imponerende resultater og vedvarende vekst bak seg. Han ledet GlobalConnects omstilling til det raskest voksende B2C-fiberselskapet i Norge, og nå skal selskapet få dra nytte av all kunnskapen hans for å bidra til enda med tempo på B2C-prosjektene våre, sier Rehman, og trekker samtidig frem sin nye norgessjef.

 Kenneth har alt som skal til for å fortsette vekstreisen vår i Norge som sjef for B2C-satsningen der. Han kommer inn med en bunnsolid, 360-graders forståelse for virksomheten vår, fra både operasjonelle og finansielle lederroller. I tillegg er han en resultatdrevet og positiv leder, med en fremsynt innstilling, fortsetter Rehman.

Brynjar Andersen
Charlotta Rehman (foto: Anita Arntzen/KONTRA Produksjon)
Kenneth Sunde
2023-09-26