Fiberbredbånd til Øyer (Tretten og Musdalen) | GlobalConnect
PrivatBedriftBorettslag

Fiberbredbånd til Øyer (Tretten og Musdalen)

  • Lynrask hastighet
  • Maksimal stabilitet
  • Hele familien på nett
  • Din egen forbindelse
  • Nett for fremtiden


Vi bygger fiber i Øyer (Tretten og Musdalen)

GlobalConnect er vinner av anbudskonkurransen om leveranse av fiberinfrastruktur i Øyer kommune og vi tar nå imot bestillinger fra de som er interessert. Utbyggingen er et spleiselag mellom fylket, kommunen og GlobalConnect.

Det vil bli avholdt et informasjonsmøte hvor GlobalConnect stiller sammen med BraCom som er vår hovedentreprenør for dette prosjektet. Møtet blir avholdt i Tretten samfunnshus, mandag 18.3.2024 kl. 18.00. Gå inn her for å melde deg på møtet: www.bracom.no/oyer

Kart over utbyggingsområdene

Se kart over områdene der vi planlegger utbygging av fiberbredbånd

Kartet er et omriss som viser foreløpige skisser av områdene, det vil kunne være enkeltadresser som ligger utenfor disse skissene som likevel er med i prosjektet og vice versa. Bruk adressesøket for å finne ut om du er omfattet av prosjektet eller ikke.


Velkommen til flere og bedre digitale muligheter hjemme hos deg selv

Internett

Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og valgfrihet. Hos oss bestemmer du innholdet selv – om du vil ha TV eller ikke. Vi har flere TV-leverandører å velge mellom.

Vi har lyst til at du skal få oppleve gleden og mulighetene som ligger i et ubegrenset nett. Derfor synes vi det er spennende at vi planlegger å bygge fiber i nabolaget ditt!

Vi leverer fiberbredbånd via vårt eget landsdekkende fibernett. Som standard gir deg inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart.

Bruk adressesøket for å se pris på tjenestene.

Giga (1000/1000)

Velger du Giga får du vår aller raskeste fart. Vi gir deg inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart. Rett og slett et lynraskt nett som bare en optisk fiberkabel kan by på.

Mini (100/100)

Med Mini får du inntil 100 Mbit/s i opp- og nedlastningsfart. Mini passer for deg som bruker internett mye og som behøver stabil og god fart.

Full dekning i hele boligen med WiFi 6

Home_WiFi Premium gir deg trådløst nett i hele boligen med WiFi 6, fremtidens standard for trådløse nettverk.

Dette innebærer høyere fart, økt stabilitet, bedre rekkevidde og mulighet til å koble flere enheter til det trådløse nettet.

Les mer om Home_WiFi Premium

Skreddersy din TV-opplevelse

Du står helt fritt til å velge den TV-leverandøren du ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler, og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Hjemme hos deg er det du som bestemmer. Vi har avtale med RiksTV og Allente.Meld interesse

Har du spørsmål eller ønsker hjelp med bestillingen? Send oss en henvendelse, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.


Hva skjer etter bestilling?

Så snart det er besluttet at vi skal bygge ut fiber i ditt område, vil du motta en bekreftelse fra oss. Utbyggingen tar vanligvis tre til ni måneder og utføres av våre lokale entreprenører.

Så snart detaljene i utbyggingen er klare, sender vi deg informasjon om gravestart, når vi planlegger installasjonen innendørs, og når vi forventer at hele ditt nabolag vil være på nett.

Når vi er klare for installasjon av vårt fibernett hjemme hos deg, vil vår entreprenør kontakte deg direkte for å avtale tidspunkt.

Les mer

2024-02-27