DRG hjemmesentral | GlobalConnect
PrivatBedriftBorettslag

DRG hjemmesentral

DRG hjemmesentral er uten trådløst nett og LAN-tilkobling. Man behøver derfor en egen router der man kobler til sitt eget utstyr. Vi anbefaler at egen router har en trådløs funksjonalitet. Home_WiFi Premium er ikke kompatibel med direkte tilkobling i HomeNet DRG hjemmesentral.

Lamper

Tilkobling

Hjemmesentral har åtte porter. Av disse kan du bruke én av portene til en egen router. Eget utstyr slik som datamaskiner, spillkonsoller og mobiler kobles deretter til din egen router og ikke til hjemmesentralen. Resterende porter kan benyttes til tilkobling av TV-dekoder. Strøm tilkobles med medfølgende strømadapter til tilkobling merket Power.

Det er viktig at TV-dekoder kobles til i hjemmesentralen, og ikke i egen router. Dette for å sikre god kvalititet på TV-tjenesten. For mer informasjon om hvordan koble opp TV-dekoder og brukerveiledning for denne, se TV-leverandørenes egen veiledning.

• Les mer om tilkobling av TV-dekoder: RiksTV / Allente / Telia

Hjemmesentral installert i stue / sentralt rom

I boliger der hjemmesentralen er plassert i stue / sentralt rom kobles TV-dekoder og egen router direkte til hjemmesentralen.

Hjemmesentral er installert i teknisk skap

I boliger der hjemmesentralen er plassert i et teknisk skap med kabling til vegguttak i boligen, kobles TV-dekoder i vegguttak for TV og egen router i vegguttak for internett.

Fant du ikke det du leter etter?

Bli kunde hos oss

Få en oversikt over våre produkter, priser og abonnementsvilkår.

Leveranse og installasjon

Detaljer om installasjon, forberedelser, tidslinjer og utstyr.

Abonnement og faktura

Administrasjon av abonnement, faktura, personvern, eierskifte, flytting, angreskjema og oppsigelse.

Hjelp med internett og TV

Se om det er en feilmelding i ditt område, få hjelp med feilsøk og se brukerveiledninger.

Er du bedriftskunde? Klikk her

2023-09-28