Icotera Home_WiFi 6 Premium | GlobalConnect
PrivatBedriftBorettslag

Icotera Home_WiFi 6 Premium

Tilkobling

(Hvordan installere den første Icotera Home_WiFi 6-boksen)

  1. Bruk Ethernett-kabelen til å koble sammen Icotera Home_WiFi 6-enheten, gul port, til Port 1 eller port 2 på hjemmesentral – eller i vegguttak for internett, om du har det.
  2. Koble Icotera Home_WiFi 6-enheten til strøm i nærheten av hjemmesentralen eller vegguttaket for internett – og skru den på.
  3. Pass på at lampene på Icotera Home_WiFi 6 lyser grønt. Merk at dette kan ta minst to minutter.
  4. Enheten er klar til bruk. Du kan logge deg på din nye WiFi-enhet med brukernavn og passord på baksiden av boksen. Følg stegene videre for å utvide rekkevidden ved hjelp av den ekstra WiFi-enheten.

Legg til flere Icotera WiFi 6 i nettverket ditt

(Hvordan koble på den andre Icotera Home_WiFi 6-boksen)

  1. Du kan nå koble den ekstra Icotera WiFi 6-enheten sammen med den andre. Koble den ekstra enheten til strøm, gjerne i nærheten av enheten du allerede har koblet opp. Lampen på den ekstra enheten skal nå lyse hvitt.
  2. Trykk på WPS-knappen på den første Icotera WiFi 6-enheten og hold knappen inne i ca. 2 sekunder. Lampene skal nå blinke blått.
  3. Gjenta de ovenstående stegene for den ekstra Icotera WiFi 6-enheten. Lampene skal nå blinke blått på begge enhetene, før de begge går over til å lyse grønt. Merk at dette kan ta et par minutter.
  4. Når begge enhetene lyser grønt, er det klart for å flytte den ekstra enheten til et egnet sted i boligen hvor du ønsker å utvide ditt trådløse nettverk.

Porter på Icotera Home_WiFi 6

Hjemmesentral installert i stue / sentralt rom

I boliger der hjemmesentralen er plassert i stue / sentralt rom kobles TV-dekoder og Icotera Home_WiFi 6 direkte til hjemmesentralen. Resterende gule porter på Hjemmesentral og Icotera Home_WiFi 6 kan benyttes til eget utstyr.

Hjemmesentral installert i teknisk skap

I boliger der hjemmesentralen er plassert i et teknisk skap med kabling til vegguttak i boligen, kobles TV-dekoder i vegguttak for TV og Icotera Home_WiFi 6 i vegguttak for internett. Resterende gule porter kan benyttes til eget utstyr.

Nyttig hjelp

Velg god plassering

Plasser Icotera Home_WiFi 6 – enheten høyt og fritt for hindringer. Gang og trapperom er ofte gode plasseringer som dekker flere rom. Unngå plasseringer bak elektronikk, som TV, høyttalere eller lignende.

Ikke koble TV-dekoder til Icotera Home_WiFi 6

TV-dekoder skal alltid være tilkoblet hjemmesentralen/vegguttak for TV– og ikke til Icotera Home_WiFi 6, for å sikre god kvalitet på TV-tjenesten.

Bruk kabel ved behov

Vi vet at ulik bruk kan kreve ulikt oppsett. Har du eget utstyr som trenger det lille ekstra fra fibernettet ditt, koble direkte med kabel til Icotera Home_WiFi 6 for maksimal ytelse.

Lamper

Beskrivelse av LED status:

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Kontakt oss på chat eller se svar på ofte stilte spørsmål

2023-09-28