Zyxel AM3100 hjemmesentral | GlobalConnect
PrivatBedriftBorettslag

Zyxel AM3100 hjemmesentral

Hjemmesentralen (Zyxel AM3100) er vår nye fiberhjemmesentral (CPE) uten Wi-Fi. Med dimensjonene (WxDxH): 153.55 x 128.18 x 44.25 mm og sin vekt på kun 341 gram er den en kompakt og robust fibersentral som er perfekt for gigabitlinjen.

Tilkobling

Hjemmesentralen er utstyrt med fire gule porter for tilkobling som kan benyttes til eget utstyr slik som PC, spillkonsoll, TV-dekoder og Home_WiFi.  Strøm tilkobles med medfølgende strømadapter til tilkobling merket Power.

Det er viktig at TV-dekoder kobles til i hjemmesentralen, og ikke i Home_WiFi. Dette for å sikre god kvaltitet på TV-tjenesten. For mer informasjon om hvordan koble opp TV-dekoder og brukerveiledning for denne, se TV-leverandørenes egen veiledning.

Porter på hjemmesentralen

  • Har du Via_Fiber (bredbånd over videreselgers fibernett) bruk WAN-porten for tilkobling av fiberboks. WAN-porten benyttes ikke for kunder via GlobalConnects eget fibernett.

Hjemmesentral installert i stue / sentralt rom

I boliger der hjemmesentralen er plassert i stue / sentralt rom kobles TV-dekoder og Home_WiFi direkte til hjemmesentralen. Resterende gule porter på Hjemmesentral og Home_WiFi kan benyttes til eget utstyr.

Hjemmesentral installert i teknisk skap

I boliger der hjemmesentralen er plassert i et teknisk skap med kabling til vegguttak i boligen, kobles TV-dekoder i vegguttak for TV og Home_WiFi i vegguttak for internett. Resterende gule porter på Home_WiFi kan benyttes til eget utstyr.

Tilkobling Home_WiFi

Hjemmesentralen har ikke WiFi, derfor følger det med en egen WiFi-enhet for trådløst nett. Plasser alltid WiFi-enheten så luftig og tilgjengelig som mulig for å få gode trådløse signaler.

Velg utstyr fra listen nedenfor for å finne tilkoblingshjelp til din Wi-Fi:

Zyxel Home_WiFi 6 Premium
AirTies Home_WiFi Premium

Lamper

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Kontakt oss på chat eller se svar på ofte stilte spørsmål

2023-09-27