Zyxel AX7501 hjemmesentral | GlobalConnect
PrivatBedriftBorettslag

Zyxel AX7501 hjemmesentral

Hjemmesentralen (Zyxel AX7501) er vårt nye flaggskip av en fiberhjemmesentral (CPE) for våre Tera-produkter – opptil 10 Gbit/s!

Tilkobling

Hjemmesentralen er utstyrt med fem gule porter for tilkobling som kan benyttes til eget utstyr slik som PC, spillkonsoll, TV-dekoder og Home_WiFi. Merk at den ene porten har tilkobling for 10 Gbit/s-linjen!

Strøm tilkobles med medfølgende strømadapter til tilkobling merket Power.

Det er viktig at TV-dekoder kobles til i hjemmesentralen. Dette for å sikre god kvaltitet på TV-tjenesten. For mer informasjon om hvordan koble opp TV-dekoder og brukerveiledning for denne, se TV-leverandørenes egen veiledning.

• Les mer om tilkobling av TV-dekoder: RiksTV / Allente / Telia

Porter på hjemmesentralen

Hjemmesentral installert i stue / sentralt rom

I boliger der hjemmesentralen er plassert i stue / sentralt rom kobles TV-dekoder og eventuelt Home_WiFi direkte til hjemmesentralen. Resterende gule porter på Hjemmesentral og Home_WiFi kan benyttes til eget utstyr.

Hjemmesentral installert i teknisk skap

I boliger der hjemmesentralen er plassert i et teknisk skap med kabling til vegguttak i boligen, kobles TV-dekoder i vegguttak for TV og Home_WiFi i vegguttak for internett. Resterende gule porter på Home_WiFi kan benyttes til eget utstyr.

Tilkobling innebygd Wi-Fi

Brukernavn og passord for å logge deg på det trådløse nettet finner du på baksiden av hjemmesentralen. Eller bruk QR koden for rask tilkobling.

Tilkobling Home_WiFi

Velg utstyr fra listen nedenfor for å finne tilkoblingshjelp til din Wi-Fi.

Zyxel Home_WiFi 6 Premium
AirTies Home_WiFi Premium

Finner du ikke svar på det du lurer på?

Kontakt oss på chat eller se svar på ofte stilte spørsmål

2023-09-27