Telefoni | GlobalConnect
PrivatBedriftBorettslag

Telefoni fra Primafon

Med IP-telefoni (bredbåndstelefoni) fra Primafon kan du ringe uten ekstra kostnad til alle fasttelefoner i Norge, Norden og Vest-Europa for kun kr 129,- per måned. Telefoni leveres kun til våre fiberkunder.


Har du fiberbredbånd fra GlobalConnect? Da kan du velge telefoni fra Primafon

Med virkning fra 1. april 2021 overtok Primafon AS privatkundene til Braathe Gruppen AS (tidligere Ibidium AS). Med IP-telefoni (bredbåndstelefoni) fra Primafon kan du ringe uten ekstra kostnad til alle fasttelefoner i Norge, Norden og Vest-Europa for kun kr 129,- per måned.

Primafon Basis

Fri ringing til alle fasttelefoner i Skandinavia (Norge, Danmark og Sverige), samt følgende land i Vest-Europa: Belgia, Frankrike, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Nederland, Portugal, Spania, Storbritannia, Sveits, Tyskland og Østerrike. Ingen oppstartsavgift til fasttelefon i nevnte land.

  • Samtaler til mobil: kr 0,59 per minutt
  • Samtaler til mobiltelefoner i Skandinavia: kr 0,89 per minutt, uavhengig av operatør.
  • Oppstartsavgift for mobilsamtaler: kr 0,59.
  • Samtaler til mobiltelefoner i andre land i tråd med utenlandsprisliste.
  • Pris for abonnementet per måned kr 129,-
  • Oppstartkostnad: Adapter kr 870,- / 1 måned bindingstid.

Løsningen forutsetter analog telefon og adapter tilkoblet GlobalConnects ruter. Frakt av telefonadapteret er ikke inkludert i etableringsprisen. Alle oppgitte priser er inkludert merverdiavgift. Analog telefon, som kobles til adapter, kreves for å bruke tjenesten og som regel kan man fortsette å bruke det man har fra før.

Kontakt

Online bestilling og kundeservice: kundesenter@primafon.no
Telefon kundeservice: 21 05 24 00 (ukedager 8-16)
Link til nettsiden her

Informasjon om fakturering

Alle som mottar faktura i posten vil bli belastet et fakturagebyr på kr 29,-. Dette gjelder også de som mottar trekkvarsel for Avtalegiro i posten. KID-nummer må benyttes ved betaling for at vi skal registrere innbetalingen. Fakturagebyr belastes ikke når faktura eller trekkvarsel for AvtaleGiro leveres på e-post. AvtaleGiro settes opp i din egen bank/nettbank. Det er ingen bindingstid på abonnementet, men 1 måned oppsigelsestid (ut oppsigelsesmåned og en måned til). Oppsigelse skal sendes skriftlig.

2023-09-19